Показване на 4 резултата

Показване на страничната лента
Покажи 9 24 36
Затвори

Сандвич Бейкън

400гр. хлебче, бекон, кашкавал, домати, краставици, зеле
Затвори

Сандвич Деликатес

400гр. хлебче, луканка, шунка, кашкавал, домати, краставици, зеле
Затвори

Сандвич Еж и Беж

400гр. хлебче, луканка, пилешки шиш, кашкавал, домати, краставици, зеле
Затвори

Сандвич Лука

400гр. хлебче, луканка, бекон, кашкавал, домати, краставици, зеле