За нас

Еж и Беж е фирма създадена с много труд, лишения, упоритост и любов. Първото заведение за бързо хранене под търговската марка „ЕЖ и БЕЖ“ е открито през 2013г., в Габрово. По късно ЕЖ и БЕЖ отваря второ заведение за бързо хранене, което се радва на изключителен интерес от Габровци и гости на града.

С него Марката „ЕЖ и БЕЖ“ слага начало на нова верига от заведения за бързо хранене.

Като с откриването на второто заведение за бързо хранене „ЕЖ и БЕЖ“ стана факт и доставката до дома и офиса. Труд вложихме в утвърждаването и запазването на доброто име на фирмата ни. Лишения към себе си и към близките, които обичаме, за да създадем с общи усилия любов за вас – любов към храната.

Упоритост – за да се задържим като фирма с добро име и да не предаваме доверието на клиентите ни. И любов, която раздаваме чрез продуктите, които произвеждаме за Вас.

Еж и Беж е фирма грижеща се за Вашето удоволствие от храната. Стремим се да задоволим всяко едно желание на клиента и да се съобразим с него.

Харесваме хората, които уважават месото и му се наслаждават под всяка негова форма, както и ние го предлагаме – в дюнер, на пица, в сандвич или просто порция, но и не забравяме и уважаваме вегетарианците 🙂 .