Еж и Беж е фирма създадена с много труд, лишения, упоритост и любов. Първото заведение за бързо хранене под търговската марка "ЕЖ и БЕЖ" е открито през 2013г., в Габрово. По късно ЕЖ и БЕЖ отваря второ заведение за бързо хранене, което се радва на изключителен интерес от Габровци и гости на града.
С него Марката "ЕЖ и БЕЖ" слага начало на нова верига от заведения за бързо хранене.
Като с откриването на второто заведение за бързо хранене "ЕЖ и БЕЖ" стана факт и доставката до дома и офиса. Труд вложихме в утвърждаването и запазването на доброто име на фирмата ни. Лишения към себе си и към близките, които обичаме, за да създадем с общи усилия любов за вас - любов към храната. Упоритост - за да се задържим като фирма с добро име и да не предаваме доверието на клиентите ни. И любов, която раздаваме чрез продуктите, които произвеждаме за Вас.
Еж и Беж е фирма грижеща се за Вашето удоволствие от храната. Стремим се да задоволим всяко едно желание на клиента и да се съобразим с него.
Харесваме хората, които уважават месото и му се наслаждават под всяка негова форма, както и ние го предлагаме - в дюнер, на пица, в сандвич или просто порция, но и не забравяме и уважаваме вегетарианците :) .